«Differential» educational mechanical model kit

STEM diferencialas – medinis konstruktorius ir edukacinis 3D modelis. Interaktyviai supažindina su pagrindiniais diferencialo veikimo principais.

Modelio dysis: 6.9*5.3*4.1 in (17.5*13.5*10.5 cm)

Dalių skaičius: 163

Surinkimo laikas: 1-2 hour

15.99
Tax included pristatymas per 3-4 dienas
Quantity
Turime sandėlyje

 

Saugumo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

 

Pristatymo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

 

Grąžinimo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

STEM diferencialas – edukacinis medinis konstruktorius 

STEM diferencialas yra stilizuotas mokomasis modelis, skirtas išmokti pagrindinius diferencialo veikimo principus. Diferencialas buvo sukurtas tam, kad varantieji, ant tos pačios ašies esantys ratai, suktųsi skirtingu greičiu ir per ta patį laiko momentą įveiktų skirtingus atstumus.

Sužinokite, kaip veikia diferencialas

Šis mechanizmas apsaugo automobilį nuo ratų slydimo (ypač jam atliekant posūkius), sumažina padangų nusidėvėjimą ir leidžia vairuotojui lengviau manevruoti. Sukonstravę diferencialą galite jį atblokuoti stumdami svirtį 1 padėtyje (aukštyn),  o sukdami pavarą arba vieną iš ratų priverčiate abu ratus judėti. Valdymo svirtis reguliuoja sklandų kairiojo ir dešiniojo ratų fiksavimą, atitinkamai pasukdama į kairę arba į dešinę. Svirties „žemyn“ padėtyje abu ratai yra sujungti tvirta jungtimi ir gali suktis kartu (varomi pavara arba ratu) arba vienu metu užsiblokuoti (rato svirtimi).

Customers who bought this product also bought: