Medinis konstruktorius UGEARS -Express garvežys su vagonu


Komponentų skaičius538
Numatomas surinkimo laikas7.5 - 12 val.
Rekomenduojamas amžius14+

SudėtingumasPažengusiems

67,99 €
Su mokesčiais pristatymas per 2-3 dienas nuo išsiuntimo
Kiekis
Turime sandėlyje

 

Saugumo politika

 

Pristatymo politika

 

Grąžinimo politika

„V-Express“ garvežys su bėgiais – medinis modelis, ilgam prikaustysiantis jūsų dėmesį.

Pramonės revoliucijos dvasia alsuojanti karalienės Viktorijos epocha yra buvo įkvėpimo šaltinis dizaineriams ir inžinieriams sukurusiems „V-Ekspress“ garvežį su tenderiu (garvežio priekaba, kurioje laikoma vandens ir kuro atsarga).

Futuristinis „V-Express“ dizainas atskleidžia judančių detalių grožį: krumpliaračiai ir smagratis, cilindro ir stūmoklio darbas – beveik tiksli miniatiūrinė tikro lokomotyvo kopija.

Viena apvija suteiks „V-Express“ pakankamai energijos tam, kad lokomotyvas įveiktų iki keturių metrų (13 pėdų) atstumą. Galite pakeisti ekspreso judėjimo kryptį perjungdami mažą svirtį modelio korpuso šone. Lokomotyvas turi tris nustatymus: pirmyn, atgal ir tuščiąja eiga.

Medinis konstruktorius – garvežys su bėgiais V-Ekspress

Taip pat verta paminėti „V-Ekspress“ garvežio tenderį. Anglių vagonas su pakeliamais šonais turi liuką, kurį galite užrakinti nedideliu skląsčiu. Žinoma, lokomotyvui, varomam gumine juosta, anglys nereikalingos, todėl tenderyje lieka daugybė vietos smulkiems kroviniams: saldumynams, žinutėms. „V-Express“ garvežio su tenderiu rinkinį taip pad sudaro 2,45 metro (96,5 colio) bėgių.