Medinis konstruktorius UGEARS Hot Rod Furious Mouse

Dalių skaičius: 207

Apytikslis surinkimo laikas: 4 hours

Sudėtingumas: Lengvas

Modelio dydis: 7.3*3*4.7 in (18.5*7.5*12 cm)

31,99 €
Su mokesčiais pristatymas per 2-3 dienas nuo išsiuntimo
Kiekis
Turime sandėlyje

 

Saugumo politika

 

Pristatymo politika

 

Grąžinimo politika

Pristatome jums Hot Rod Furious Mouse – pirmąjį naujosios Ugears Dual Motors kolekcijos modelį. Pradėkite savo „Dual Motors“ kolekciją šiandien ir pasiruoškite daugiau automobilių modelių, kad jūsų automobilius mylinčios širdys suvirpintų.

 

„Hot Rod Furious Mouse“ automobilio modelis turi dvigubą variklio funkciją: galite apsukti spyruoklinį variklį šešis kartus pasukdami reketinį raktą, esantį ant modelio automobilio važiuoklės, arba galite tiesiog patraukti „Hot Rod“ atgal lygiu paviršiumi, tada atleisti ir stebėkite, kaip automobilis įsibėgėja, kaip tai darytumėte su bet kokiu žaisliniu automobiliu. Pasukite Hot Rod priekinius ratus į kairę arba į dešinę, kad padarytumėte grakščius posūkius, arba iš karto važiuokite žemyn. Kitos Ugears Hot Rod Furious Mouse detalės apima tikrovišką mastelį, nuostabias variklio ir interjero detales bei dvigubas duris su užrakto ir rankenos mechanizmu.

 

„Hot Rod Furious Mouse“ modelio rinkinys turi 207 dalis ir yra įvertintas „Easy“ lygiu. Tiesiog perforuokite gabalus iš lazeriu išpjautų plokščių, tada sujunkite jas pagal mūsų iliustruotas nuoseklias instrukcijas 11 kalbų (anglų, ukrainiečių, vokiečių, ispanų, prancūzų, italų, portugalų, lenkų, japonų, kinų ir korėjiečių). Net pradedantieji modelių kūrėjai turėtų sugebėti surinkti šį „pasidaryk pats“ žaislinio automobilio modelį per 4 valandas ar mažiau, o tada mėgautis žaidimo valandomis. Karštas patarimas, kaip surinkti „Hot Rod Furious Mouse“: prieš uždėdami korpuso modulį ant viršaus „išplėtokite“ važiuoklę (t. y. įsitikinkite, kad visos judančios dalys yra švelniai nušlifuotos ir suteptos, o visos pavaros sklandžiai juda per bandomuosius važiavimus). Kaip ir visose išskirtinėse „Ugears“ 3D galvosūkių, „pasidaryk pats“ modelių rinkinių, automatų, robotų, medinių galvosūkių dėžučių ir STEM Lab modelių rinkinių serijoje, „Hot Rod“ surinkimui nereikia klijų ar specialių įrankių, viskas, ko jums reikia, yra tiesiai dėžė.

 

„Hot Rod Furious Mouse“ yra puikus mūsų augančio „Ugears“ lenktyninių automobilių, motociklų, sunkvežimių ir kitų išskirtinių „pasidaryk pats“ automobilių modelių katalogo papildymas. Tai puiki dovana bet kuriam automobilių mylėtojui ar 3D galvosūkių entuziastams. Jis gali būti paliktas patrauklios natūralaus medžio būsenoje arba nudažytas arba nudažytas pagal pasirinktą spalvų schemą. Pirmyn, visi super mėgėjai – spalvinkite, modifikuokite arba pripildykite „Hot Rod Furious Mouse“ pagal savo skonį! Tai atitinka dalyko dvasią, tiesa?

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: